-16%
, ,

GORENJE ECT 643 BCSC

Gorenje

  • Стаклокерамичка плотна
  • 4+2 Грејни зони
  • Контрола на допир

12.590 ден 14.990 ден

Црна
Закосен раб од предната страна
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
4 HiLight зони за готвење лево напред: Круг 120/210 cm, 0,8/2,2 kW,
десно напред: Круг (hi-light) 145 cm, 1,2 kW, лево назад: Круг (hi-light)
145 cm, 1,2 kW, десно назад: Дијаметар 170×265 cm, 1,5/2,4 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 60 × 5..40 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71..50 × 14..50 × 64 cm
Мерки за вградување: 56 × 6..20 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 77 kg
Бруто тежина на апаратот: 82 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 5 W
Приклучна моќ: 7.000 W

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча