-9%
,

Gorenje SM 701 GCB


Приклучна моќ: 700 W

1.450 ден 1.590 ден

Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Фиксна грил плоча
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Рачка за носење
Сигурносно затварање
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Ширина на зоната за печење: 20 cm
Длабочина на зоната за печење: 10 cm
Должина на приклучен кабел: 70.0.0 m
Димензии (ШxВxД): 22..80 × 9..50 × 22..70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25..90 × 11..80 × 25..70 cm
Нето тежина на апаратот: 12 kg
Бруто тежина на апаратот: 14 kg