-9%
,

GORENJE TG100NG

Gorenje

Волумен: 93,4 l
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Димензии (ШxВxД): 45,4 × 94,1 × 46,1 cm

10.490 ден 11.490 ден

 • Тип: Бојлер под притисок
 • Деклариран профил за употреба: l
 • Енергетска класа: C
 • Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 37,1 %
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 12,85 kWh
 • Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
 • Функција EcoSmart: 0
 • Волумен: 93,4 l
 • Број на одводни места: 2 или повеќе
 • Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
 • Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
 • Работен притисок: 6 bar
 • Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
 • Заштитна анода: Магнезиум
 • Регулација на температурата: Електромеханичка
 • Термометар: Биметален
 • Заштита од замрзнување: Да
 • Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
 • Број на грејачи: 1
 • Приклучна моќност: 2.000 W
 • Приклучна моќ(V): 230 V
 • Номинален напон: 8,7 A
 • Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 1,72 kWh/24
 • Димензии (ШxВxД): 45,4 × 94,1 × 46,1 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,8 × 96 × 49,8 cm
 • Осигурувач: 10 A
Бренд

Волумен на бојлер

100l