-4%
,

GORENJE TGR100 NG

Gorenje

Волумен: 93.4 l
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Приклучна моќност: 2.000 W

10.990 ден 11.490 ден

Бренд

Волумен на бојлер

100l

Тип: Бојлер под притисок
Деклариран профил за употреба: l
Енергетска класа: C
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 37,1 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 12,85 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
Функција EcoSmart: 0
Волумен: 93,4 l
Број на одводни места: 2 или повеќе
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2
Работен притисок: 6 bar
Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
Заштитна анода: Магнезиум
Регулација на температурата: Електромеханичка
Термометар: Биметален
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Број на грејачи: 1
Приклучна моќност: 2.000 W
Приклучна моќ(V): 230 V
Номинален напон: 8,7 A
Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 1,72 kWh/24
Димензии (ШxВxД): 45,4 × 95 × 46,1 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48,8 × 96 × 49,8 cm
Нето тежина на апаратот: 31 kg
Бруто тежина на апаратот: 33 kg