, ,

GORENJE VC1411CMBU

Gorenje
Availability:

Нема на залиха


 • Максимална моќност на моторот: 1.400 W
 • Моќ на всисување: 275 W
 • Нето тежина на апаратот: 4,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg
 • Приклучна моќ: 1.200 W

3.690 ден

Нема на залиха

 • Максимална моќност на моторот: 1.400 W
 • Моќ на всисување: 275 W
 • Со вреќичка
 • Број на додатоци: 1
 • Универзална четка
 • Проток на воздух: 32 L/s
 • Волумен на вреќичката: 2 l
 • Дијаметар на цевката: 32 mm
 • Должина на телескопската цевка: 80 cm
 • Материјал на цевката: Пластика
 • Индикатор за полна вреќичка
 • Број на текстилни вреќички: 1
 • Додатоци: 1
 • Намотување на кабелот
 • Голем досег (кабел, црево и цевка): 7 m
 • Исправено или хоризонтално
 • Додаток за оставање на цевката
 • Број на тркала: 3
 • Гумирани тркалца
 • За суво чистење
 • Тип на цевка: Лесна за составување
 • Боја: Боја плава
 • Должина на приклучен кабел: 5,0 m
 • Бучност: 80 dB(A)re1pW
 • Максимална моќност на моторот: 1.400 W
 • Димензии (ШxВxД): 38 × 20,5 × 27,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44 × 28 × 32 cm
 • Нето тежина на апаратот: 4,8 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg
 • Максимална моќност на моторот: 1.400 W
  Моќ на всисување: 275 WПриклучна моќ: 1.200 W
Бренд

Моќност

1400W

Боја

Сина

тип на правосмукалка