-26%
, ,

Gorenje WD2A164ADS

Gorenje

  • Енергетска класа: A
  • Капацитет: 10kg прење
  • 1-6kg сушење
  • Вртежи: 1.400 врт./min
  • 15 програми
  • Инвертер PowerDrive мотор

31.990 ден 42.990 ден

Енергетска класа: A
Ефект на цедење: B
Капацитет за перење: 10 kg
Капацитет на сушење: 1-6 kg
Инвертер PowerDrive мотор
Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm
Капацитет за перење: 10 kg
Капацитет на сушење: 1-6 kg
Полнење: Врата на предната страна
Волумен на барабанот: 66 l
Агол на отвoрање на вратата: 140 °
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Регулирање на температурата
Ладно перење: Копче
Звучен сигнал
15 програми
Основни програми: Памук, Синтетика, Волна, Чистење на барабанот
Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) /
QuickWash 15 мин. / Микс
Предперење
Регулирање на температурата
Функција пареа
SteamTech третман со пареа
Пумпа СТОП
Звучен сигнал
Електричен
Заштита од прелевање
Заклучување - заштита за деца (CDP)
Годишна потрошувачка на вода: 10.120 l
Потрошувачка на вода: 46 l
Потрошувачка на вода (перење+сушење): 89 l
Потрошувачка на електрична енергија (перење+сушење): 3,46 kWh
Потрошувачка на електрична енергија kWh/год.: 172 kWh
Ниво на бучност при перење: 56 dB(A)re1pW
Бучност: 63 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 72 dB(A)re1pW
Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0,86 kWh
Димензии (ШxВxД): 59,5 × 84,5 × 61 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 88,5 × 67 cm
Нето тежина на апаратот: 70 kg
Бруто тежина на апаратот: 73 kg
Приклучна моќ: 1.750 W
Осигурувач: 10 A
Брзина на центрифуга

1400

Бренд

Инвертер мотор

Да

Капацитет(kg)

10kg

Енергетска ефикасност

A