-11%
, ,

GORENJE WNPI72B

Gorenje

  • Енергетска класа:А+++
  • Капацитет:7kg
  • Број на вртежи: 1200 rpm
  • Инвертер PowerDrive мотор
  • 16 програми
  • Димензии:60 × 85 × 54,5 cm

18.690 ден 20.990 ден

Енергетска класа: A+++
Ефект на цедење: B
Боја: Бела боја
Инвертер мотор (PowerDrive)
WaveActive барабан
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Капацитет за перење: 7 kg
Волумен на барабанот: 54 l
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Едноставно користење
Персонализирани подесувања на сите програми
16 програми
Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење,
Програма за дополнителна хигиена
Специјални програми: Детска облека / PowerWash 59′ / Брзо 20′
минути
Систем против гужвање
Quick програма
Режими на перење: NormalCare, TimeCare
Режими на перење
Звучен сигнал
Програма за самочистење (SterilTub)
StableTech страници за дополнителна стабилност
Нежно затворање на вратата
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Годишна потрошувачка на вода: 9.554 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 166 kWh
Време на перење: 214 мин.
Ниво на бучност при перење: 52 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 71 dB(A)re1pW
Потрошувачка на вода на Еко програма 40-60°C: 46 l
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 62,7 cm
Нето тежина на апаратот: 64,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 65,6 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W
Приклучна моќ: 1.900 W
Осигурувач: 10 A
Бренд

Енергетска ефикасност

A+++