,

GRUNDIG HS 6220

Grundig

 • Моќност:1100 W
 • 2 поставки за температура и вентилатор.
 • 3 додатоци за стилизирање 25, 40, 50 mm.
 • Кабел од 1,8 m
 • Погодна за сите должини на коса
 • Ротирачки кабел со гајка за закачување
 • 2 години гаранција

1.990 ден

 • Моќност:1100W
 • 2 поставки за температура и вентилатор.
 • 3 додатоци за стилизирање 25, 40, 50 mm.
 • Кабел од 1,8 m
 • Погодна за сите должини на коса
 • Ротирачки кабел со гајка за закачување
 • 2 години гаранција
Бренд