-16%
,

GRUNDIG HS 7080

Grundig

 • Моќност:1000W
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Јонска функција:за мазна, сјајна коса
 • Керамичка заштита
 • Должина на кабелот:1.8m

2.690 ден 3.190 ден

 • Моќност:1000W
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Јонска функција:за мазна, сјајна коса
 • Керамичка заштита
 • Должина на кабелот:1.8m
Бренд