-25%
,

Hisense KA35XR0EG /EW Energy SE

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4400 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/3900 W
 • Работна температура:од -22 ℃  до 43 ℃

29.990 ден 39.990 ден

Hisense KA35XR0E
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/4.6)
 • Макс. капацитет на ладење:4000 W
 • Макс. капацитет на греење:4400 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/3900 W
 • Влезна моќност ладење:890 W
 • Влезна моќност греење:1000 W
 • Проток на воздух:580.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица: 40/38/35/33/31/26 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 54 db
 • Работна температура:од -22 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:7.5 kg
 • Маса надворешна единица:33 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Wi-Fi управување
  • Hi-nano Генератор
  • Греач на надворешна единица
  • Паметна гласовна контрола
  • Опсег на поставување на температура: 16-30
  • Компактен дизајн
  • Меморија на позицијата на насочувачите
  • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
  • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
  • Далечински управувач како собен термостат
  • Скриен ЛЕД дисплеј
  • Затемнување на екран
  • Само-дијагностика
  • Автоматски внатрешен вентилатор
  • Автоматско работење
  • Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
  • Ноќен режим на работа – Night mode
  • Турбо функција
  • Функција за отстранување на влага
  • Вентилирање – проветрување
  • Тајмер 24h
 • Димензии надв. Единица:810x585x280 mm
 • Димензии внат. Единица:798×256×191 mm
 • ГАРАНЦИЈА:2 години целосна гаранција + 3 години на компресор 
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW