-17%
,

Hisense KB50XS1EG /EW Wings Pro

Hisense

SEER/SCOP:A++(6.1/4.0)

Макс. капацитет (ладење/греење)6000/6250 W

Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W

Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃

39.990 ден 47.990 ден

Hisense KB50XS1E
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
 • Макс. капацитет на ладење:6000 W
 • Макс. капацитет на греење:6250 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W
 • Влезна моќност ладење:1540 W
 • Влезна моќност греење:1550 W
 • Проток на воздух:880.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:2.0 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица:44/42/40/37/36/31 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 53 db
 • Работна температура:од -20 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:10 kg
 • Маса надворешна единица:34 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Wi-Fi управување
  • Hi-nano Генератор
  • Греач на надворешна единица
  • Ноќен режим на работа – Night mode
  • Автоматско работење
  • Турбо функција
  • Заштита од ладен воздух
  • Опсег на поставување на температура: 16-30
  • Брзина на надворешниот вентилатор: 3
  • Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
  • Скриен ЛЕД дисплеј
  • Затемнување на екран
  • Само-дијагностика
  • Автоматски внатрешен вентилатор
  • Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
  • Заштита од замрзнување
  • Функција за отстранување на влага
  • Вентилирање – проветрување
  • Тајмер 24h
 • Димензии надв. Единица:810×585×280 mm
 • Димензии внат. Единица:943×300×245 mm
 • Гаранција:2 години целосна гаранција + 3 години на компресор
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5 kw