-20%
,

Hisense QG35XV0E Energy Pro+

Hisense

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/5.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4400 W
 • Макс. капацитет на греење:4800 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4200 W
 • Работна температура:од -22 ℃  до 43 ℃

39.990 ден 49.990 ден

Hisense QG35XV0E Energy Pro+
 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/5.1)
 • Макс. капацитет на ладење:4400 W
 • Макс. капацитет на греење:4800 W
 • Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/4200 W
 • Влезна моќност ладење:790 W
 • Влезна моќност греење:980 W
 • Проток на воздух:650.00 m3/h
 • Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
 • Ниво на бучава внатрешна единица:38/36/33/32/30/25 db
 • Ниво на бучава надворешна единица: 50 db
 • Работна температура:од -22 ℃  до 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:10 kg
 • Маса надворешна единица:33 kg
 • Фреон:R32
 • Филтри:
  • 4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
 • Дополнителни функции
  • Wi-Fi управување
  • AI Smart – Температурата, влажноста на воздухот и протокот на воздух автоматски се прилагодуваат според условите во просторијата за да ви биде удобно во секое време.
  • Smart Eye
  • Hi-nano Генератор
  • Паметен систем за комфор – TMS: Паметен систем за комфор
  • Самочистење на внатрешна / надворешна единица
  • 4 во 1 филтер – витамин Ц, катехин, сребрени јони, ХЕПА, активен јаглен
  • Паметна гласовна контрола
  • Греач на надворешна единица
  • Wi-Fi управување
  • Заштита од замрзнување
  • Ноќен режим на работа – Night mode
  • Функција за отстранување на влага
  • Вентилирање – проветрување
  • Скриен ЛЕД дисплеј
  • Затемнување на екран
  • Само-дијагностика
  • Автоматски внатрешен вентилатор
  • Компактен дизајн
 • Димензии надв. Единица:810x585x280 mm
 • Димензии внат. Единица:35×305×198 mm
 • Гаранција: 2 години целосна гаранција + 3 години на компресор
Бренд

Боја

Бела

Енергетска ефикасност

A+++

Моќност

3.5 kW