,

KONCAR EGV 10P2RP

Koncar

– Боја: бела/сива
– Волумен: 10 l
– Една или повеќе одливни точки: +
– Ниска монтажа

5.890 ден

 • Боја: бела/сива
 • Волумен: 10 l
 • Една или повеќе одливни точки: +
 • Ниска монтажа
 • Димензии:
  – Ширина: 324 мм
  – Висина: 324 мм
  – Длабочина: 315 мм
 • Растојанието на приклучоците за влез/излез на вода: 66mm
 • Приклучок на водоводна мрежа: 1/2″
 • Тежина празна / со вода: 7,5/17,5 кг
 • Работен притисок: 7,5 бари
 • Надворешен потенциометар за температура: од 0 до 75°C
 • Котел од челичен емајлиран лим: +
 • Mg заштитна анода: +
 • Сигнално светло – работа на грејачот: +
 • Степен на заштита од влага: IP 24
 • Номинална моќност: 2000 W
 • Номинален напон: 230 V ~
 • Димензии на пакувањето L/Ш/В: 35/38,5/36,5 cm
 • Тежина на спакуваниот уред: 8,8 kg
 • Гаранција 2 години
Бренд

Волумен на бојлер

10l

Начин на монтажа

 • Модел: AD 10Н
 • Волумен: 10L
 • Kазан: челичен лим
 • Монтажа: Ниско
 • Греач: 1,5 kw
 • Тежина: 7 kg