-5%
,

KONCAR EGV 50 C2TA

Koncar

Волумен: 50 литри
Монтажа : на зид
Фабрички подесена температура 80 º C

6.490 ден 6.820 ден

 • Бела боја
 • Волумен: 50 литри
 • Монтажа : на зид
 • Фабрички подесена температура 80 º C
 • Димензии Ø426 x 614
 • Внатрешен термостат
 • Приказ на температура
 • Индикаторско светло
 • Котел од челичен емајлиран лим
 • Mg заштитна анода
 • Дебелина на изолација : 20мм
 • Раздалеченост на дупките за монтажа 220mm
 • Приклучок на водоводна мрежа G 1/2
 • Работен притисок 6 bar
 • Степен на заштита од влага IP 24
 • Димензии на пакувањето D/Š/V: 48,5×48,5×60 cm
 • Јачина : 1980 W
Бренд

Волумен на бојлер

50l