-10%
, ,

KONCAR HC1A 54278.S1V

Koncar

 • Нето капацитет: 260L(192L/68)
 • Димензии: 170x54x61 cm
 • Eнергетска класа : A+

17.990 ден 19.990 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Боја:  Силвер
 • Вкупна корисна запремина 260 л
 • 3 фиоки за замрзнување
 • 4 стаклени полици
 • Фиоки во замрзнувачот: 2 +1 складирање
 • Рачно одмрзнување во комората
 • Димензии (VxŠxD): 170x54x61 cm
 • Осветлување на внатрешноста
 • Сад за лед,лопатка за лед
 • Сад за зеленчук од транспарентна пластика
 • Држач за шишиња
 • Енергетска класа: А+
 • Климатска класа: N
 • Број на компресори: 1
 • Напон: 220-240 V
 • Еколошки гас : R600a
 • Бучност: 41 dB (re 1 pW)
 • Комора: 68 l
 • Капацитет на замрзнување 3kg/24h
Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

170 sm

Енергетска ефикасност

A+