, ,

KONCAR PR 10 8.FCP3

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Боја: бела
 • Гаранција 3 години
 • Димензии(ВxШxД):84,5×59,7×58,2

19.900 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

8kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

A+++

 • Електронски програматор
 • Полнење: фронтално
 • 15 програми
 • Капацитет на перењето: 8кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1000/ O/min
 • Систем за заштита од протекување
 • Регулација на центрифуга
 • Регулација на температура
 • Предперење
 • Инокс барабан
 • Едноставно бирање на програмите со еден регулатор за програмите на перење
 • Посебни програми : супер брз програм, еко програм,дополнително плакнење
 • LED приказ на текот на програмот
 • Заклучување за деца
 • Енергетска класа А+
 • Годишна потрошувачка на електрична енергија:222 kw
 • Годишна потрошувачка на вода: 10337l
 • Ниво на бучава : 58/76 dB
 • Димензии (VxŠxD): 85x60x55cm