-9%
, ,

KONCAR SR 8VKP0

Koncar

  • Кондензациска сушара
  • Енергетска класа: B
  • Капацитет на сушење: 8 kg
  • Број на програми: 15

15.490 ден 16.990 ден

Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

B

  • Машина за сушење
  • Енергетска класа: B
  • Боја: Бела
  • Капацитет на сушење: 1-8 kg
  • Број на програми: 15