,

KONCAR ST 6040 KF.CRU4

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 

 • Стаклокерамичка плоча
 • Енергетска класа А
 • Боја: Црна/Инокс
 • Гаранција: 3 години

26.990 ден

 • Дигитален дисплеј
 • Стаклокерамичка плоча
 • Број на функции 3 (0+3)
 • 1 решетка
 • 2 длабоки тави
 • Горен греач во рерната 1,2 kW
 • Долен греач во рерната 1,1 kW
 • 4 рингли
  – моќ на рингла напред лево 1.8 kW (Ø 18 cm),
  – моќ на рингла назад лево 1.2 kW (Ø 14.5 см),
  – моќ на рингла назад десно 1.8 kW (Ø 18 см),
  – моќ на рингла напред десно 1,2 kW (Ø 14.5 см),
 • Приклучна снага на печката: 8.3 kW
 • Енергетска класа А
 • Висина: 85 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 60 cm
 • Димензии на рерна В/Ш/Д – 33,5/43/39 cm
 • Боја: Црна/Инокс
 • Гаранција: 3 години
Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm