, ,

MAX BIO 605 L

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: А
 • Боја : Инокс
 • Димензии 60х60х60

12.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Програми: 5
 • Боја : Инокс
 • Inox pop up копчиња: 2
 • Inox рачка
 • Дигитален визуелен панел
 • Дигитален тајмер на допир
 • Тајмер со три функции
 • Капацитет на рерна 60L
 • Чистење со пареа
 • Осветлување во рерната
 • Иноксна решетка
 • Тава за печење:2
 • Двојно застаклена врата
 • Димензии 60х60х60
Бренд