-10%
, ,

MAX MISSY 8.0 24” RED


Метален рам 13″/Висококвалитетни гуми
Compass 24″×2,35/Полу алуминиумски
рачки за кочници со менувач/Vader Sport
седиште со М6 Quick Release/Дупли
алуминиумски бандажи 24″/Предна вилушка
со амортизер/Предна и задна Disk кочница/
Средна осовина со затворен касетен систем/
Шифтери на преден/заден менувач- – Shimano
Брзо менување Rapid Fire/21 speed/Полу метални

11.190 ден 12.490 ден

Метален рам 13″
Висококвалитетни гуми Compass 24″×2,35
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Sport седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи 24″
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна Disk кочница
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) – Shimano
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) – Shimano
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач