,

Metalac MB 80 E2l(prohromski)

Metalac

 

 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
  Јачина : 2000 W
  Прохромски бојлер

13.990 ден

 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
  Јачина : 2000 W
  Прохромски бојлер
  Монтажа високомонтажно
  Напон 230V, притисок 0.6MPa
  Време на загревање на водата 75°C 175 мин
  Димензии : 45.4 x 81.1 x 48 cm
Бренд

Волумен на бојлер

80l

 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
  Јачина : 2000 W
  Прохромски бојлер
  Монтажа високомонтажно
  Напон 230V, притисок 0.6MPa
  Време на загревање на водата 75°C 175 мин
  Димензии : 45.4 x 81.1 x 48 cm