, ,

MELICONI FlatStyle FR400

Meliconi

 • Држач за LCD/PDP
 • За LCD телевизори со големина 40-65″
 • Максимална тежина 35kg
 • Растојание од ѕид 53-262mm
 • Хоризонтална ротација: 35°
 • Tilt: +10°/-5°

1.690 ден

 • Држач за LCD/PDP
 • За LCD телевизори со големина 40-65″
 • Максимална тежина 35kg
 • Растојание од ѕид 53-262mm
 • Хоризонтална ротација: 35°
 • Tilt: +10°/-5°
Бренд