,

Metalac inox 8l NM

Metalac
Availability:

Нема на залиха


Волумен: 8 l
Начин на монтажа ; вертикалено на зид
Приклучна моќност: 1.5 W

4.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Волумен на бојлер

8l

Начин на монтажа

“• MINI бојлерите се погодни за брзо загревање вода. Особено се прилагодливи за вградување на сите места каде е неопходна помала количина топла вода.
• MINI бојлерот е конструиран како безпритисен (отворен) систем и предвиден е за работа во комбинација со нископритисна батерија за мешање вода.
• Казанот е изработен од квалитетен не`рѓосувачки челик (INOXCrNi 18/10 ), кој гарантира исклучително долг век на бојлерот. Водата од казанот е физиолошки исправна и може да се користи за подготовка на храна.
• Казанот е изолиран со квалитетна полистиренска топлотна изолација.
• Надворешниот регулатор на вода овозможува регулирање на температурата на загревање на водата на 3 нивоа. На тој начин, употребата на бојлерот може да се прилагоди на моменталните потреби на потрошувачот.
• Надградна и подградна варијанта – монтажа над/под батеријата.