,

PHILIPS BHD 340/10

Philips
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2100W
 • ThermoProtect ефикасно меша топол и ладен воздух за секојдневна нега
 • 6 брзини и температури
 • Поставување на ладен воздух
 • Дифузер
 • Напон:220–240 V
 • Должина на кабел:1.8 м

2.090 ден

 • Моќност:2100W
 • ThermoProtect ефикасно меша топол и ладен воздух за секојдневна нега
 • 6 брзини и температури
 • Поставување на ладен воздух
 • Дифузер
 • Напон:220–240 V
 • Должина на кабел:1.8 м
Бренд