-11%
,

PHILIPS BT3206/14

Philips

 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Должини за подстрижување од 0 mm до 10 mm
 • Време на полнење:10h
 • 45 min безжична работа

1.690 ден 1.890 ден

Бренд

 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Должини за подстрижување од 0 mm до 10 mm
 • Време на полнење:10h
 • 45 min безжична работа
 • Батерија Ni-MH
 • Lift & Trim систем
 • Можност за миење на сечилата