Philips GC 4532/20

Philips
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2400W
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Ударна пареа:180gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Систем за самопрочистување
 • Двојно активен систем против бигор

3.790 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2400W

 • Пегла на пареа
 • Моќност:2400W
 • SteamGlide Azur
 • Постојана пареа:0-40gr/min
 • Ударна пареа:180gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Спреј функција
 • Систем против истекување
 • Систем за самопрочистување
 • Двојно активен систем против бигор