TEFAL FV5770E0

Tefal

 • Моќност:2700W
 • Постојана пареа:35gr/min
 • Ударна пареа:120gr/min
 • Капацитет на резервоар за вода:150 ml

4.360 ден

 • Моќност:2700W
 • Постојана пареа:35gr/min
 • Ударна пареа:120gr/min
 • Регулатор за температура и пареа
 • Систем против бигор
 • Вертикално пеглање
 • Систем против истекување
 • Индикатор за нивото на водата
 • Автоматско исклучување
 • Капацитет на резервоар за вода:150 ml
Категорија:
Бренд

Моќност

2700W