-9%
,

Philips HC3510/15

Philips

 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • 13 поставки за должина
 • Технологија trim-n-flow
 • Ширина на сечилото 41 мм
 • Точност (големина на чекор) 2 мм
 • Опсег на подесувања за должина од 0,5 до 23 мм
 • Автоматски напон 100 – 240 v
 • Додатоци: чешел
 • Чешел за прилагодување на должината
 • Четка за чистење
 • Лесно користење
 • Отстранливо сечило
 • Работа само со кабел
 • Не е потребно подмачкување
 • Ергономска рачка за удобно ракување

1.990 ден 2.190 ден

Бренд

 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • 13 поставки за должина
 • Технологија trim-n-flow
 • Ширина на сечилото 41 мм
 • Точност (големина на чекор) 2 мм
 • Опсег на подесувања за должина од 0,5 до 23 мм
 • Автоматски напон 100 – 240 v
 • Додатоци: чешел
 • Чешел за прилагодување на должината
 • Четка за чистење
 • Лесно користење
 • Отстранливо сечило
 • Работа само со кабел
 • Не е потребно подмачкување
 • Ергономска рачка за удобно ракување