,

PHILIPS MG5730/15

Philips
Availability:

Нема на залиха


 • Мултистајлер 11 во 1 DualCut
 • технологија со два пати повеќеножеви
 • 11алатки за брада, коса и тело
 • 100%водоотпорен
 • Гумена рачка што не се лизга
 • Бежична работа 80мин

4.290 ден

Нема на залиха

 • Мултистајлер 11 во 1 DualCut
 • технологија со два пати повеќеножеви
 • 11алатки за брада, коса и тело
 • 100%водоотпорен
 • Гумена рачка што не се лизга
 • Бежична работа 80мин
Бренд