-10%
,

PRITY FGW 20 -603

Prity

 • Камин за парно со фурна
 • Моќност: 26 kW (20kW+6kW)
 • Погоден за :145 m2
 • Големина: 65 x 55 x 115 cm
 • Литража на котел : 37 l

90.990 ден 101.600 ден

Бренд

Моќност

26kW

Тип на камин

Камин за парно, Камин на дрва, Камин со фурна

 • Моќност: 26 kW (20kW + 6kW)
 • Погоден за простории до 145 m2
 • Литража на котел : 37 l
 • Големина ( a x b x h /cm) : 65 x 55 x 115 /cm
 • Тежина : 247 кг
 • Боја: црна
 • Гориво : дрво, јаглен.
 • Дрвени рачки на вратите
 • Опремен со фурна
 • Обложен со гранитен камен странично
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција