, ,

ROWENTA RR 7387 WH

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


 • Волумен:0,4 л Ниво на бучење:67 dB (A)
 • Тип на батеријаЛи-јон Wifi
 • Погоден за секаков вид на подови
 • Едно полнење трае:120 мин
 • Време на полнење:6 ч. Филтер ХЕПА

24.440 ден

Нема на залиха

 • Робот правосмукалка
 • Тип на мотор:BLDC
 • Тип на навигација:Gyro
 • Број на странични четки:2
 • Волумен:0,4 л
 • Тип на батеријаЛи-јон
 • Погоден за секаков вид на подови
 • Едно полнење трае:120 мин
 • Време на полнење:6 ч.
 • Контролирано со паметен телефон
 • Со сензори спречени судири и падови
 • Воздух филтриран преку филтерот ХЕПА
 • Ниво на бучење:67 dB (A)
 • Компатибилен:Wifi
 • Може да се справи со препреки со висина од 1.5 см
Бренд

Боја

Бела

тип на правосмукалка