TEFAL FV6820E0

Tefal
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2800W
 • Постојана пареа:50gr/min
 • Ударна пареа:260gr/min
 • Резервоар за вода:0.27L

5.120 ден

 • Durilium AirGlide
 • Моќност:2800W
 • Постојана пареа:50gr/min
 • Ударна пареа:260gr/min
 • Резервоар за вода:0.27L
 • Должина на кабелот:2m
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Еко режим
 • Автоматско исклучување
Категорија:
Бренд

Моќност

2800 W