-11%
, ,

TESLA RH2000M1

Tesla

  • Енергетска класа A+
  • Капацитет на замрзнувачот 198l
  • Ниво на бучава 42 dB
  • Боја Бела
  • Димензии (mm): 816 x 850 x 550

11.990 ден 13.490 ден

  • Енергетска класа A+
  • Капацитет на замрзнувачот 198l
  • Ниво на бучава 42 dB
  • Боја Бела
  • Димензии (mm): 816 x 850 x 550
Бренд

Ширина

84.5 cm