, ,

Tesla WF60831M

Tesla
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет: 6,5kg
 • Вртежи во минута: 800
 • Димензии: 595x400x850mm
 • 23 програми на работа
 • Одложен старт (3/6/9 часа)
 • Бела боја

13.990 ден

Нема на залиха

 • Капацитет: 6,5kg
 • Вртежи во минута: 800
 • Димензии: 595x400x850mm
 • 23 програми на работа
 • Одложен старт (3/6/9 часа)
 • Бела боја
Брзина на центрифуга

800

Бренд

Инвертер мотор

Не

Капацитет(kg)

6,5kg

Енергетска ефикасност

E