-9%
,

Vivax ACP-12CH35AEMI

Vivax

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1237 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:964 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:22.70 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 550 X 275 mm
 • ГАРАНЦИЈА:3 години

19.990 ден 21.990 ден

23.290 ден for 2 item(s)
Боја

Бела

Бренд

Моќност

3.5 kW

Енергетска ефикасност

A++