,

VIVAX BK 500 S

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет:5кг
 • Автоматско исклучување
 • 1 година гаранција

890 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

  • Капацитет:5кг
   Автоматско исклучување
   1 година гаранција