-6%
, ,

VIVAX CF-170 LF X

Vivax

 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет:167L
 • Нето волумен на ладење:116L
 • Нето волумен на замрзнувачот:51L
 • Димензии (ШxВxД): 50×141,8x54cm

15.890 ден 16.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет:167L
 • Нето волумен на ладење:116L
 • Нето волумен на замрзнувачот:51L
 • Димензии (ШxВxД): 50×141,8x54cm
Бренд

Ширина

50cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm