-4%
, ,

VIVAX CF-310 NFX

Vivax

 • TOTAL NO FROST
 • Енергетска класа: A+
 • Нето капацитет:232 L
 • Нето волумен на ладење:224L
 • Нето волумен на замрзнувачот:78L
 • Димензии(ШxВxД): 59,5x188x63cm

22.490 ден 23.490 ден

 • TOTAL NO FROST
 • Енергетска класа: A+
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет:232 L
 • Нето волумен на ладење:224L
 • Нето волумен на замрзнувачот:78L
 • Транспарентна фиока за овошје и зеленчук
 • Димензии (ШxВxД): 59,5x188x63cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm