-7%
, ,

VIVAX CF-310D NFX

Vivax

 • Енергетска класа: A+/F
 • Начин на ладење: TOTAL NO FROST
 • Нето капацитет:232 L
 • Нето волумен на ладење:224L
 • Нето волумен на замрзнувачот:78L
 • Димензии (ШxВxД): 59,5x188x63cm

24.990 ден 26.990 ден

 • Енергетска класа: A+/F
 • Начин на ладење: TOTAL NO FROST
 • Нето капацитет:232 L
 • Нето волумен на ладење:224L
 • Нето волумен на замрзнувачот:78L
 • Димензии(ШxВxД): 59,5x188x63cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm