-24%
,

VIVAX EG-4020B

Vivax

 • Моќност: 1800 W
 • Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm
 • половина рамна плоча, половина ребраста
 • целосно рамна плоча,
 • термостат за подесување на топлината,
 • површината за печење може да се одвои за полесно миење.
 • Гаранција 1 година

2.790 ден 3.690 ден

Бренд

Тостер / Скара

Скара

 • Моќност: 1800 W
 • Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm
 • половина рамна плоча, половина ребраста
 • целосно рамна плоча,
 • термостат за подесување на топлината,
 • површината за печење може да се одвои за полесно миење.
 • Гаранција 1 година