-20%
, , ,

VIVAX HM-301 W

Vivax

  • Моќност: 300 W
  • Брзини:5
  • Турбо прекинувач
  • Додатоци: маталка и маталка за тесто
  • Гаранција: 1 година

790 ден 990 ден

  • Моќност: 300 W
  • Брзини:5
  • Турбо прекинувач
  • Додатоци: маталка и маталка за тесто
  • Гаранција: 1 година
Моќност

300 W

Бренд