, ,

VIVAX HOME CF-174 LF W

Vivax

 • Нето капацитет: 174L(115L/59L)
 • Димензии: 47×150х51cm
 • Енергетска класа: F

15.990 ден

 • Систем за ладење: LowFrost
 • Вкупен нето капацитет: 174 l
 • Нето на фрижидер: 115l/На замрзнувач: 59l
 • Број на полици во фрижидерот: 3
 • Број на полици на вратата од фрижидер: 3
 • Број на фиоки во фрижидерот: 1
 • Број на фиоки во комората: 2
 • Димензии (ШхВхД): 47 x 150 х 51 cm
Бренд

Ширина

50cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm