, ,

VIVAX HOME CFR-198

Vivax
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет: 198L
 • Димензии (ШхВxД): 80,2×85.4×55.9 cm
 • Енергетска класа:A+
 • 1 корпа
 • капацитет на замрзнување 14kg/24h
 • Гаранција 5 години

14.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

80cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:198L
 • 1 корпа
 • капацитет на замрзнување 14kg/24h
 • Гаранција 5 години
 • Димензии (ШхВxД): 80,2 × 85.4 × 55.9 cm