-11%
, ,

VIVAX HOME VL-235 W

Vivax

 • Ладилник со една врата
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии: 55,0×55,0×142,0 cm
 • 4 стаклени полици
 • Променлив смер на отварање на вратата
 • 1 компресор
 • Нето капацитет: 230 l

14.690 ден 16.490 ден

 • Ладилник со една врата
 • Енергетска класа: A+
 • Димензии: 55,0×55,0×142,0 cm
 • 4 стаклени полици
 • Променлив смер на отварање на вратата
 • 1 компресор
 • Нето капацитет: 230 l
Бренд

Ширина

55cm