,

Vivax KM-0210XA mini kujna

Vivax

 • Фрижидер,
 • Плотна за готвење и садопер
 • Енергетска класа фрижидер: A+
 • Капацитет на фрижидер: 93 литри
 • Моќност плотна: 2.500 W
 • Димензии на садоперот: 34 x 37 x 17 cm
 • Гаранција: 5 години

23.990 ден

 • Фрижидер, садопер, Inox плоча за готвење
 • Фрижидер VIVAX TTR-93: A+ Енергетска класа, 42dB, 93L капацитет со замрзнувач 10L (83L+10L), 47.2 x 85 x 46cm, бела боја, Димензии (ШxВxД) 100 x 92 x 60cm.
 • INOX ПЛОЧА MK-0210XA: 100 x 60 x 5(17) cm, нерѓосувачки inox, моќност: 2.500W, плочи: 18cm, 1500W; 14.5cm, 1000W, 6 различни подесувања на моќност, вклучен приклучен кабел за напојување,
 • САДОПЕР: 34 x 37 x 17 cm, длабочина на садопер: 17cm, вклучен 60 mm сифон и одводни цевки;
 • ОРМАР: квалитетна иверка со дебелина од 18mm, кантирано Mini ABS 1mm трака, метална рачка, метални додатоци и прибор за спојување, можност за местење на фрижидерот на лева или на десна страна, димензии: 100 x 60 x 87 cm;
Бренд