-11%
, ,

VIVAX TTR-93

Vivax

 • Нето капацитет: 93 L
 • Димензии: 47.2×85×45cm
 • Бучава: 39

7.990 ден 8.990 ден

 • Нето волумен на фрижидерот [l]: 93
 • Нето волумен на замрзнувачот [l]: 0
 • Енергетска класа: F
 • Боја: Бела
 • Бучава: 39
 • Димензии и маса
 • Ширина: 47,2
 • Висина: 85
 • Длабочина: 45
 • Други карактеристики
 • Број на полици во фрижидер: 3
 • Број на фиоки во фрижидерот: 1
 • Материјал на вратата: Метал
 • Тип: Самостоен
 • Број на полици во вратата на фрижидерот: 3
 • Отворање на вратата: Променливо
 • Климатска класа: N, ST,
 • 141,8x54cm
Бренд

Ширина

47.5 cm

Висина на фрижидер

до 85cm