,

VIVAX VOX MC-600

Vivax

 • Radio Micro Audio систем
 • Bluetooth / USB / CD /
 • LED дисплеј
 • 2 x 5 W RMS

3.990 ден

Бренд

Моќност

10 W

 • Bluetooth / USB / CD /
 • 220 V
 • Radio Micro Audio систем
 • USB репродуктор
 • MP3/WMA
 • PLL FM со меморирање на станици
 • USB влез
 • Влез за слушалки
 • 2 x 5 W RMS аудио излез
 • Дрвени звучни кутии
 • EQ аудио ефекти
 • LED дисплеј
 • Line IN за поврзување на надворешни аудио извори
 • Аудио RCA излез
 • FM антена RF приклучок
 • Далечински управувач
 • Димензии на уредот: 415 x 210 x 200 mm
 • Димензии на кутијата: 362 x 329 x 248 mm