, ,

XA1001

Drugo

 • Тип на држач: Подвижен
 • Погоден за повеќето 13″ – 32″ телевизори
 • Максимум VESA: 100 x 100 mm
 • Максимална тежина: 10 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна

590 ден

 • Тип на држач: Фиксен
 • Погоден за повеќето 32″ – 75″ телевизори
 • Максимум VESA: 600 x 400 mm
 • Максимална тежина: 40 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна
Бренд