, ,

XA2004

Drugo
Availability:

Нема на залиха


 • Тип на држач: Подвижен
 • Погоден за повеќето 25″ – 60″ телевизори
 • Максимум VESA: 400 x 400 mm
 • Растојание од ѕид: 50 – 550 mm
 • Максимална тежина: 30 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна

1.390 ден

Нема на залиха

 • Тип на држач: Подвижен
 • Погоден за повеќето 25″ – 60″ телевизори
 • Максимум VESA: 400 x 400 mm
 • Растојание од ѕид: 50 – 550 mm
 • Максимална тежина: 30 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна
Бренд