, ,

XF05

Drugo
Availability:

Нема на залиха


 • Тип на држач: Фиксен
 • Погоден за повеќето 32″ – 75″ телевизори
 • Максимум VESA: 600 x 400 mm
 • Максимална тежина: 40 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна

950 ден

 • Тип на држач: Фиксен
 • Погоден за повеќето 32″ – 75″ телевизори
 • Максимум VESA: 600 x 400 mm
 • Максимална тежина: 40 кг.
 • Материјал: Ладно валан челик
 • Боја: Црна
Бренд